Wat betekent?

Ter introductie aangaande het andere logo over Bavaria heeft Frietfeest in binnen twee uur ruim 3500 personen voorzien betreffende friet en snacks.

Alle frietkramen bestaan zo ingericht het wij in ons heerlijke tijd een grote groep personen betreffende ons heerlijke portie versgebakken friet met snack mogen voorzien. Lang wachten is zeker niet met de orde!

De systemen beschikken over ongebruikelijk verkeer over de computernetwerk vastgesteld. Op die pagina wordt gecontroleerd of een verzoeken werkelijk door u dan ook worden verzonden en ook niet door ons robot.

Heb jij binnenkort ons aanleiding voor ons feestje en wil je het bunkeren voor een gasten onderhouden? Vervolgens is een patatkraam huren de ideale uitkomst. Dit huren over een patatkraam is juiste mogelijkheid teneinde jouw gasten te voorzien over een maaltijd.

Wilt u dan ook weten of er ons frietkraam beschikbaar kan zijn? Bel dan met 06 2277 9592 of email tot: info@henkpatat.nl. Vermeld in uw mail als u dan ook een frietkraam wilt huren. Welke dag. Welk tijdstip. Maar tevens daar waar we horen te bestaan. En hoeveel mensen u denk op uw huwelijk, event of evenement.

Betaling geschiedt na afloop A CONTANT, betalingen per sofa dienen vooraf zichtbaar te bestaan bijgeschreven, anders mogen wij u dan ook helaas geen services verlenen.

De snacks in een wagen dienen te immers koel gehouden worden, anders kun je het overschot na dit evenement weggooien.

*Bijzondere wensen betreffende betrekking tot het standaard collectie zijn bij ons natuurlijk iedere keer bespreekbaar.

 Anders vervolgens overige frietkramen en snackwagens kan zijn de Frietfiets wendbaar en eenvoudig op een ideale plek van jouw trouwlocatie te oplopen.

Denk hierbij vervolgens met ons avondvullend programma d.m.v. dit huren met ons Frietwagen met huis, Het vakbekwaam medewerkers voorziet vanuit de Frietwagen aan huis u en uw gasten dan gedurende de hele avond van lekkere hapjes, friet, snacks, ijsjes, kortom te veel teneinde op te benoemen.

Ieder festiviteit is gegarandeerd een succes betreffende de nette frietwagen vol lekkernijen. Limburg kan zijn overigens slechts één over de mogelijke gebied’s waar Snackmobiel.nl langs mag komen. meer info U dan ook kunt de mobiele kramen bestellen in enorm Nederland en ook in België.

Waarom ga jouw, indien jouw het toch 'hobbymatig' gaat verrichten, ook niet juist mikken op de beste capaciteit en beleving tot een client toe?

Verschillende willen juist alweer heel wat keuzemogelijkheden. Voor iedereen mag ons aangepast menu gemaakt geraken, waarop tevens een prijzen vriendelijk worden. In een meeste gevallen staat dit volgende op het menu:

Verlangen is jij ons breedvoerig menu met verscheidene soorten friet, alle snacks, dranken en desserts? Dan betaal je logischerwijze meer. Voor elk budget is er wat mogelijk. Wil jij precies weten hetgeen dit zal kosten? Aarzel dan ook niet en neem regelrecht aanraking op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *